Smarta hem

Vi installerar smarta hem i Borås

Du likt många andra bor i ett hus som inte är intelligent, och det är vårt fel. Vi företag inom elbranschen är dåliga på att berätta om de möjligheter du som våran kund har. Vi på Elman vill ändra på detta eftersom vi vill att du gör ett informerat val.

Elman har stor erfarenhet av teknikinstallationer och vi har kunskaper om vilka funktioner ett styrsystem kan erbjuda:

Det viktigaste ett styrsystem gör är att göra allt mycket smidigare, om du åker iväg bör du inte behöva tänka på ifall alla lampor blev släckta. Det bör skötas automatiskt. När du kommer hem efter en lång och jobbig dag på jobbet bör lamporna tändas och utstråla en behaglig och hemtrevlig stämning automatiskt. Belysningen kan ställas in att aktiveras beroende på hur ljust det är ute. När hösten är ett faktum kan du efter jobbet mötas av tänd utebelysning, runt jul kan du anpassa när stjärnorna som hänger i fönstret ska lysa. Självklart kan du göra detta när du fortfarande är kvar på jobbet. Även saker som start av motorvärmare i bilen går att ställa in via en app i telefonen eller via internet. 

Är jobbet långt från hemma kan du enkelt kontrollera alla funktioner via appen eller via internet. På så sätt kan du till exempel ta reda på ifall det är strålande blå himmel eller regnväder hemma.

Oroar du dig för inbrottstjuvar när du inte är hemma? Med ett smart hem kan du tända alla lampor när larmet aktiveras. På det sättet kan du skrämma bort inbrottstjuven som då tror att någon är hemma.

Om du vill ha ett ännu mer smartare hus behöver du få en KNX-installationsbuss installerad. Du kan läsa mer om KNX-systemet på vår KNX-sida, men innan du gör det är det bra om du läser informationen nedan. Informationen berör din boendesituation och hur den påverkar antalet funktionaliteter du har tillgång till.

Bor du i en befintlig fastighet?

Det är inte säkert att du kan få alla funktioner, men vi garanterar att du kan få bättre kontroll av fastigheten och komfort. Vi använder trådlös teknik, det gör att vi inte behöver dra och ändra flertalet ledningar, under installationen byter vi ut gamla lampknappar.

Går du i tankar om att bygga nytt?

Vi på Elman anpassar hela installationen, och vi ser till så att de funktioner du vill ha integrerat, integreras. Vare sig det är klimatstyrning, larmintegration, belysning, med mer, fixar vi det för att du ska få det smarta hemmet du drömmer om.

Kostnadsfri offertförfrågan