Larminstallation

Larminstallation i Borås

På Elman sköter vi projektering, installation och driftsättning av olika typer av larm. De larminstallationer vi arbetar med är inbrottslarm, brandlarm, passagelarm, samt Closed-Circuit Televison (så kallad CCTV).  

Vi utför arbete från små enskilda larm kopplade till villor, till stora kompletta larmanläggningar som finns hos industri, företag och offentlig förvaltning. För att slippa inbrottslarm och att du ska känna dig säker på att ingenting händer när du är bortrest,  rekommenderar vi våra larminstallationer.

Kameraövervakning i Borås

Vårt skräddarsydda system för kameraövervakning anpassas efter dina behov. Då vi har kunskaper om vad som fungerar och inte fungerar när det kommer till kameraövervakning, kan vi se exakt vad du behöver. Med kameraövervakning får du ett av de mest effektiva medlen för att avskräcka, förhindra och avslöja brott. Kameraövervakning är utöver effektivt också ett av de mest ekonomiska alternativen för brottsbekämpning.

Inbrottslarm till Borås med omnejd

Vi erbjuder helhetslösningar när det kommer till inbrottslarm för både privatpersoner, industrier och offentliga förvaltningar. Vårt verksamhetsområde är främst Borås med omnejd, men beroende på arbetets omfattning, så kan vi även genomföra inbrottslarminstallationer på andra orter. Anlitar du oss är du alltid i trygga händer då vår personal är: erfaren, kunnig och tidseffektiv. Våra säkerhetstekniker är med dig från planeringsstatidet till dess att ditt inbrottslarm ska implementeras i dina lokaler. Elman i Väst arbetar alltid kundcentrerat och vi kan hitta skräddarsydda lösningar, så att resultatet blir det bästa möjliga för dig. Vill du veta mera mer om våra olika inbrottslarmlösningar, så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Kostnadsfri offertförfrågan