Elinstallationer

Välkommen till oss
Vi genomför stora som små elinstallationer i Borås med omnejd inom både nybyggen och äldre byggnader. Inom elinstallationer kan vi erbjuda tjänster ur alla våra verksamhetsområden.

Kontakta oss via formuläret här bredvid eller ring oss direkt!

Kontakta oss

Gratis offert

Via oss får du alltid gratis offert. Vi skapar den alltid med stor kundlyhördhet och yrkeserfarenhet efter dina behov.

Mångårig erfarenhet

Varje arbete utförs alltid med mångårig yrkeserfarenhet och stort yrkeskunnande. Du som kund står alltid i centrum.

Auktoriserade

Vi är auktoriserade i alla de arbeten och tjänsten som vi utför. Du är med andra ord i trygga händer om du anlitar vårt bolag.

Vi utför elinstallationer till Borås med omnejd

Vi genomför stora som små elinstallationer i Borås med omnejd inom både nybyggen och äldre byggnader. Inom elinstallationer kan vi erbjuda tjänster ur alla våra verksamhetsområden.

Vi på Elman i Väst AB erbjuder skräddarsydda helhetslösningar när det kommer alla olika sorters elinstallationer. Vårat verksamhetsområde är främst Borås med omnejd, men inkommer det förfrågningar på andra orter kan vi utföra dessa beroende på arbetets omfattning. Anlitar du oss får du alltid elinstallationer utförda med bred kunskapsbas av kompetent personal oberoende av vilket kundsegment du tillhör.

Kundcentrerade och skräddarsydda lösningar

Alla elinstallationsuppdrag vi åtar oss utförs ständigt med största noggrannhet och kundcentrerat. Vi lyssnar alltid till dina behov som kund så att du verkligen ska få den skräddarsydda lösningen som du efterfrågar. Genom vår breda kompetens inom dessa områden får kunden alltid bästa möjliga lösning och de behöver bara en installatör för samtliga områden. Detta skapar en trygghet och medför en mycket kostnadseffektiv genomförandeprocess.

Elinstallationer både till företag och privatpersoner

Vi utför elinstallationer till såväl företag som privatpersoner i hela Boråsområdet. Det spelar med andra ord ingen roll om du vill ha hjälp med elinstallationer till dina företagslokaler eller din nyinköpta villa.  Genom att kontakta oss, så kan vi garantera dig att du får förstklassig elinstallation utförd av erfarna och kunniga elektriker. Tveka som sagt inte att kontakta oss vare sig det gäller stora eller små elinstallationer.

Kontakta oss – så hjälper vi dig

Vill du veta mer om hur vi på Elman i Väst AB kan hjälpa just dig när det kommer till elinstallationer? Kontakta då oss, så berättar vi mer än hjärna hur vi kan hjälpa just dig.