Teleinstallation

Välkommen till Elman i Borås
Teleinstallationer för oss på Elman är rutinarbete som vi har stor erfarenhet av, våra teletekniker utför installationer inom väst.

Kontakta oss via formuläret här bredvid eller ring oss direkt!

Kontakta oss

Gratis offert

Via oss får du alltid gratis offert. Vi skapar den alltid med stor kundlyhördhet och yrkeserfarenhet efter dina behov.

Mångårig erfarenhet

Varje arbete utförs alltid med mångårig yrkeserfarenhet och stort yrkeskunnande. Du som kund står alltid i centrum.

Auktoriserade

Vi är auktoriserade i alla de arbeten och tjänsten som vi utför. Du är med andra ord i trygga händer om du anlitar vårt bolag.

Teleinstallation i Borås

Teleinstallationer för oss på Elman i Borås är rutinarbete som vi har stor erfarenhet av, våra teletekniker utför installationer inom väst.

Installationer av tele för oss är uppsättningar av porttelefoner, vanliga telefoner och andra kommunikationssystem på bland annat lager, kontor och andra arbetsplatser. Utöver teleinstallationer utför vi också andra typer av kopparinstallationer, så som kablar för kabel-TV (koaxialkabel), antenninstallationer och kablar för ljudanläggningar. Vårt verksamhetsområde för dessa tjänster är Borås med omnejd, men vi kan även utföra arbeten på andra orter beroende på arbetes omfattning. Våra teletekniker utför teleinstallationer samtidigt som vi installerar fiber och/eller datainstallationer. På så sätt får du en helhetslösning med fiber, data och teleinstallationer.

Om du önskar att komma i kontakt med våra teletekniker, fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi på Elman i Borås av oss.